Artikler

TV2 Referencestudie

Et reference studie på Kvægtorvet

TV 2 har fået et helt nyt lydstudie på Kvægtorvet i Odense, og tungen er blevet holdt lige i munden under tilblivelsen af dette. Ikke noget med at falde i ”mer’ gear” fælden, men med et stort og tydeligt fokus på at få akustikken i rummet til at fungere på bedste vis.

Monitor Leder 480x320px 050417

Hvad er broadcast egentlig?

Hvad nu, hvis Facebook købte alle rettigheder til at transmittere dansk fodbold - Eller at Danmarks mest kendte medieperson var en YouTuber? Det kunne også tænkes, at Amazon havde fået øje på det danske marked og lavede danske serier på dansk - med et amerikansk produktionshold.

Jesper Nielsen esee

On-demand bolig-TV

Den kendte ejendomsmægler og problemknuser fra Hammerslag og I Hus Til Halsen har sammen med esee indrettet et professionelt tv-studie i mæglerforretningen i Holte. Studiet skal fra eftersommeren forsyne de sociale medier med forbrugeroplysning om boligkøb og -salg

Bertoni LED

Bertoni fanger strøgkunders opmærksomhed

På en tur ned ad strøget i Aarhus fanges mit blik af et billede i et udstillingsvindue, som tilhører butikskæden Bertoni, og billedet viser sig at være flere. Skiftende mandlige modeller på en catwalk i skiftende jakkesæt. Billedet når lige at fange opmærksomheden, så er det skiftet til nyt indhold.

Strong Drone

Næste udfordring for dronen

Drone-optagelser løfter underholdning, reality og fakta til nye højder for små penge, vurderer teknisk chef hos Strong Productions Emil Mikkelsen og selskabets udstyrsansvarlige og dronepilot, Tobias Vries. Men det er ikke gjort med bare at sende et dronekamera på vingerne og så skyde løs. Man skal ikke overdrive med den vertikale vinkel, mener de to. 

N ear

Hovedtelefonen til elitemiljøer

Trådløs kommunikation er en vigtig teknologi for mange brancher og erhverv - tænk blot på broadcast, intercom, security, sikkerhed og militær, hvor meget af kommunikationen foregår via mikrofon og hovedtelefon. Især inden for TV-verdenen og security har branchen et ønske om så små og usynlige produkter som muligt, men stadig med en høj standard inden for lydkvalitet, komfort og holdbarhed.

DR Sommerskole1

På public service mission med en dating-app

Kan en dating-app gøre kommunalpolitik mere vedkommende? I lang tid har dette spørgsmål været overflødigt, men i en ny digital og håndholdt medievirkelighed giver det rigtig god mening. Det viser et prototype-forsøg på DRs Sommerskole for unge digitale talenter.

Hermanns

Lydproblematikker i Hermans

Tivoli Friheden i Marselisborg skoven har eksisteret i mange år, men koncertsalen Hermans, som ligger i hjørnet af Tivoli pladsen, har kun eksisteret i fire år. Før koncertsalen med plads til 800 publikummer blev bygget, så var der Tivoli Teateret, som lå i en gammel træbygning med plads til 300 publikummer.

KDMC

Nyt audio firma ser dagens lys

Kim Johansen er et velkendt navn i audiobranchen og har i mange år haft virke i forskellige firmaer, senest i Danmon, hvor han næsten ene mand har sørget for, at DiGiCo har så stor en markedsandel blandt digitale livepulte i Danmark.

V360

Video360 – bred video med smal målgruppe

Årets trend er Video360 eller VR, og vi har haft Virtual Reality-brillerne på og testet teknologien i praksis. Der er både muligheder, men også faldgruber bag al den meget VR-hype. Vi kommer med anbefalinger til brug og gode råd til at komme i gang.