Nyheder

AVent 3 Net

Alt fra MonitorAVent 2017

Årets brancheavent, MonitorAVent, foregik den sidste dag i oktober måned på Centralværkstedet i Aarhus, hvor 38 udstillere viste produkter frem til de mange besøgende. Gik du glip af MonitorAVent, eller vil du genopleve stemningen, læse mere om nogle af de spændende produkter, der blev præsenteret på messen, så læs denne nye, digitale reportage.

MonitorB Nytfra 150816 Groen

Væksten i branchen er stagneret

Der er et stort potentiale i indholdsproduktion, men tallene viser, at der er brug for, at man investerer mere i området for at holde hånden under og opretholde den meget positive udvikling, som har været indtil 2016.

David Sidebotham og Anders Fuchs

Mastiff sætter tryk på udviklingen!

1 februar 2018 tiltræder Anders Fuchs stillingen som udviklingschef hos Mastiff med refererence til CCO/Kreativ Chef David Sidebotham, som for nyligt indtrådte i Mastiff’s øverste ledelse. Anders Fuchs kommer fra en stilling som Head of Content and Operations for BBC Worldwide, hvor han har kørt BBC's nordiske produktions-setup de sidste to år.

Monitor Nytfra 300316

TDC vil producere TV-indhold

Med en ny strategi vil TDC selv producere tv-programmer, som ellers er tv-stationernes gebet, skriver Finans.

Saxofilm

Nyt produktionsselskab på Fyn

TV-manden Klaus Birch Nielsen og forfatteren Tom Buk-Swienty går sammen om at starte filmselskabet Saxofilm, som skal lave historisk, dokumentarisk TV. De to, som tidligere har arbejdet sammen, mener, at markedet er gunstigt for den type udsendelser.

AVent hjemmeside

1000 TAK til alle

Et stort TAK for en fantastisk dag i Aarhus på MonitorAVent med mange gæster, velbesøgte stande og inspirerende oplæg. Vi kunne ikke være mere tilfredse, og vi vender tilbage til Aarhus.

MonitorB Nytfra 150816 orange

GlobalConnect får udviklingschef

GigaContent, som leverer fiberbaserede medienetværk til livetransmissioner, bliver fra årsskiftet fusioneret op i GlobalConnect og fortsætter som en ny forretningsenhed i moderselskabet. I den forbindelse har GlobalConnect netop ansat Lars Rikart Jensen til at stå i spidsen for den nye enhed i en nyoprettet stilling som udviklingschef.

Introducing CORE.jpg

Ny forstærkerteknologi i DPA miniaturemikrofoner

I kondensator mikrofoner bliver signalet fra mikrofonkapslen forstærket af et lille kredsløb, som nu har fået en solid teknologiudvikling hos DPA Microphones. Det betyder, at DPA nu kan lancere deres ‘CORE’ teknologi med endnu bedre specifikationer på deres succesrige miniaturemikrofoner. ‘CORE’ teknologien forbedrer forstærkeren på en række punkter, og det dynamiske område er blevet udvidet i næsten alle ‘CORE’-miniaturekapslerne.

FTP 1

Så er der nye FTP'ere på vej...

Med over 100 fremmødte gæster, dannede Medieskolernes kantine i slutningen af september en fornøjelig ramme for 11 elevers afslutning på Film- og TV-produktionsuddannelsen.

AKG made in austria

En æra er slut!

Når vi snakker mikrofoner og hovedtelefoner, så er navnet AKG velkendt som en producent i Østrig med stolte traditioner, og mikrofonmodeller som C12, C414 og C451 som klassikere. Men det er slut nu, udviklingsafdelingen og produktionsfaciliteterne i Wien er lukket her i sommer, og dele af produktionen er flyttet til Asien.