Nyheder

Hvad HDR gor ved 4K 480

Apple TV lancerer 4K og HDR

På MonitorExpo 2014 for tre år siden var der meget snak om 4K, som dengang netop var på vej ind i kameraerne. De fleste var dog enige om, at der ville gå meget lang tid, før 4K fandt vej til almindelige menneskers tv-skærme. Dette blot for at understrege, at vi nu ved, hvad "meget lang tid" betyder.

VR Filmby Aarhus

VR-prototype til undervisning

To iværksættere har udviklet en VR-prototype til tyskundervisning, og det særlige er, at de har skabt et virkelighedsnært miljø, hvor unge taler sammen om det, de er optaget af.

bose og EET

Bose og EET Europarts i samarbejde

BOSE® Professional og EET Europarts har indgået en samarbejdsaftale om distribution af BOSE® FreeSpace højttalere og forstærkere samt BOSE® PowerShare forstærkere.

TV2 Foyer

Historisk godt driftsresultat hos TV 2

TV 2 har i første halvdel af 2017 opnået et historisk godt driftsresultat og opjusterer forventningerne til hele året.

Shure Axient Digital

Matrix Sales afholder seminar

Matrix Sales afholder seminar om det nye Axient Digital trådløse mikrofonsystem, hvor du kan få ”Hands On” på produkterne og høre om de teknologier, der gør det til markedets mest stabile og vellydende system. Axient Digital er en videreudvikling af det banebrydende Axient system og kombinerer alle de bedste features fra både Axient, ULX-D og UHF-R systemerne.

Google

Konkurrence i streamingindustrien

Google, Facebook og Apple vil ind på markedet for produktion af originalt indhold til de forskellige online streamingservices, skriver New York Times (NYT). I følge NYT vil de tre selskaber være med til at skabe en overflod af originale programmer, som forbrugerne skal vælge imellem, og samtidig skal udbyderne forsøge at skille sig ud fra hinanden.

MonitorB Nytfra 150816 lilla

SC SOUND holder åbent hus

SC SOUND er efterhånden blevet en stor butik med masser af spændende produkter – og det vil virksomheden gerne vise frem. Derfor holder man nu åbent hus i starten af september.

Atendi Powersoft

Atendi overtager distributionen af Powersoft

Powersoft Audio er en italiensk producent væsentlig af powerforstærkere, både til professionel liveproduktion og til installation. De laver ret kompakte forstærkere, som trods deres størrelse yder helt ubegribelig effekt. Nogle af deres forstærkere har en udgangseffekt tæt ved 20.000 Watt, så der er kræfter bag. De laver både stereo- og multikanalsforstærkere.

TV festival 2017

TV festival 2017: Kreativ på kommando

Et par sigende overskrifter fra årets TV-festival: Tæt på prinsesserne, tre veje ind i lukkede miljøer, bekæmp Fake News, når medvirkende spiller sig selv, er journalistikken i krise? Value beats volume. Hvad fanden vil de unge ha? Kreativ på kommando. Stress i tv branchen. 

Monitor Nytfra 300316

Magasin lancerer TV-serie

Vi Unge-magasin går nye veje for at nå sine unge læsere, der i stigende grad flytter over på de digitale platforme og får deres indhold fra sociale mediekanaler som Youtube.