Om

Monitor Pro er Danmarks førende magasin om billede, lyd, lys og teknik. Vi ønsker, at vores læsere bliver oplyst, så de bedre kan træffe beslutning inden en investering i nye produkter.

Målgruppen for Monitor Pro er professionelle medieforbrugere og -producenter. Vi retter os mod medie- og filmbranchen, herunder broadcast, TV- og radiostationer, lyd- og filmstudier, teatre, biografer, udlejningsfirmaer, uddannelsesinstitutioner, koncert- og eventarrangører, koncertsteder, reklamebureauer, større virksomheder med egen AV-produktion samt virksomheder, der overvejer indkøb af AV-udstyr. Dertil kommer professionelle mediebrugere i de hurtigt voksende erhvervs-, web-, spil- og sociale media segmenter af det totale mediebillede.

Monitor Pro bringer grundige tests af hard- og software, virksomhedscases, messereportager, brancenyheder, produktnyheder, virksomhedsportrætter og masser af aktuelt nyhedsstof. Vores stab af kompetente journalister har hver deres fagområde, som de kender til bunds og beskriver med stor entusiasme.

Monitor Pro læses både af brugere og virksomhedsledere, der søger kvalitetsinformationer om: kameraer, lyd og lys, software, tilbehør, AV-udstyr, projektorer, videokonferencesystemer, finansiering, computerteknologi, streaming og web-TV, Digital Signage, Erhvervs-TV, branchenyheder, messer og udstillinger, elektronisk medieenheder, skærme, medieforbrug og de nye udviklinger, der er på vej – før de sker.